Portal Cursuri Online

Procedura de „login” pentru accesarea cursurilor online se face pe baza unui nume de utilizator, „User ID” și a unei parole. Numele de utilizator este format din primele 18 caractere ale numelui și prenumelui d-voastră fără spații și fără caractere cu diacritice. Parola de acces este formată cu ajutorul codului numeric personal. Sistemul diferențiază caracterele capitale, așadar numele utilizatorului va fi scris cu caractere mici, iar prima literă a parolei va fi litera capitală „P”.

În continuare se prezintă o exemplificare a modului de generare a numelui de utilizator și a parolei pornind de la datele d-voastră. Pentru studentul POPEANGĂ ALEXANDRU-MIHĂIȚĂ cu CNP: 1901010101010 contul lui va avea următoarele date:

User ID: „popeangaalexandru-”
Password: „P-1901010101010”

După cum observați lungimea câmpului „User ID” este de 18 caractere, nu conține diacritice, nu conține spații și sunt considerate inclusiv semnele dintre prenumele multiple. Conturile de acces ale cadrelor didactice respectă un alt format. Mai multe detalii pe pagina Centrului e-Learning. Pentru alte solicitări legate de platforma e-Learning vă rog să contactați Centrul e-Learning la adresa de email elearning.

ACCES PORTAL